JutawanPips

Copytrade

Apa Itu copytrade ?

Copytrade ialah sebuah sistem yang membolehkan seseorang (follower) meniru satu akaun trading seseorang (manager) yang lain secara automatik. Sistem copytrade ini juga amatlah sesuai bagi semua golongan yang tidak tahu cara trading atau tiada masa untuk trading di akaun mereka sendiri atau bagi mereka yang sentiasa kerugian dalam trading.

Dengan cara ini, follower akan dapat meraih keuntungan sama seperti manager kerana setiap proses trading yang berjalan di akaun trading manager juga akan berjalan di akaun follower. So, memang mudah dan goyang kaki pantau hasil keuntungan je.

Kelebihan copytrade !

Semua orang mahukan pendapatan sampingan dan di sini lah peluang untuk menambah pendapatan secara mudah. Mudah tu bukan lah bermaksud duit datang bergolek tetapi mudah kerana adanya sistem copytrade. Tak perlu bersusah payah untuk belajar trading. Hanya perlu register akaun trading, deposit usd ke akaun trading, dan subscribe akaun manager. Settle!

Keuntungan
Jutawanpips copytrade

Range keuntungan ini adalah berdasarkan rekod trading yang lalu.

20% - 30%

/Bulan

120% - 200%

/Tahun

Biar Sikit Janji ada

Sikit Jerrrrr, Tak Caye Tengok Bawah !

Modal USD30 pun boleh dapat sehingga USD180. pulangan 500% tuuuu.

Bayangkan modal 2kali ganda, 3 kali ganda..... fuhhhh

Risiko copytrade !

Risiko yang kami gunakan diparas LOW RISK hingga ke MEDIUM RISK sahaja.

Modal copytrade

Permulaan modal minimum yang disarankan adalah USD 60 sahaja! Jika berkemampuan, boleh bermula dengan jumlah modal yang lebih besar lagi.

MINIMUM USD 60 SAHAJA!!!

Rasa tak cukup pulangan dari copytrade sahaja? Nak dapat komisen lagi besar? Mulakan networking! Setiap keuntungan yang affiliate dapat dari copytrade, ada % komisen untuk anda. Tak tahu, kami boleh ajar..

Besar Modal, Besar La Pulangannya!

Mereka dah merasa !

Ramai yang dah merasa, ini adalah antaranya. So, tunggu apa lagi ???
Lambat mula, lambat la merasa! hihi

Nak Mula Sebagai Copytrader ?

Nak Dapat Lebih Dengan Networking CopyTrade ?